Annas Affär

Ny sida, lika rättvist!

Som ni kanske ser har Annas Affärs webbsida nyss fått nya kläder! Omväxling förnöjer, som det heter. Visst blev det snyggt? Nu ligger också webbshoppen direkt på annasaffar.com istället för att ligga externt.

Eftersom sidan är ny kan det tänkas att det finns lite små buggar (länkar som inte leder någonstans och sånt). Om du stöter på något sånt får du gärna kontakta oss (till exempel genom ett meddelande till vår Facebooksida) och berätta det för oss så vi kan fixa till det!

Saker kan komma att ändras lite över de närmaste veckorna, men förhoppningsvis kommer detta inte att störa.

Nu är det dessutom snart påsk, och ett litet urval fina påskprodukter finns att hitta i menyn ovan. Kolla gärna in dem!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *