Högtider

Vår, påsk och ljusets återkomst.

Det är vår! Och snart är det påsk! Då kommer påskharen med ägg som kan vara fyllda med lite av varje.

I Annas Affär kan man hitta en hel del småsaker som utan problem får plats i ett ägg. Till exempel Worrydolls från Guatemala, pärlor för den pysslige gjorde av återvunnen plast på Madagaskar, ett vackert armband eller en fin nyckelring från Guatemala, eller högkvalitativ saffran från Afghanistan till bak eller kanske en god fiskgryta!

Och du, kom ihåg att handla fairtrade-choklad till påsk! Chokladodlarna har det tufft! Andelen barnarbetare har tyvärr inte minskat, men fairtrade-odlarna får ett minimipris vilket gör att de klarar sig bättre när priserna sjunker och de får en extra premie som de kan använda till exempelvis skolor. Läs mer här.

Du hinner fortfarande beställa från Annas Affär om du vill stoppa något rättvist i dina påskägg. Men fairtrade-chokladen får du fixa i en vanlig mataffär!

2 Comments

  • Damientot

    friends at work have been dreaming for. The specifics on the web site is truely great and appreciated and will assist my wife and I in our studies all the time. It appears as if this network gained a lot of specifics regarding this and the other links and types of info really show it. I’m not usually on the internet most of the time however when I get a break I am more often than not hunting for this kind of knowledge or things closely related to it. When anyone gets a chance, take a look at my site: florida snorkeling tours

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *