Okategoriserade

Färgglada nyheter – och äntligen marknadsdags!

Vi har en fantastisk färgglad nyhet i Annas Affär idag – vackert, handmålat porslin från Isuna Ceramics i Sydafrika.

Är inte de här skålarna bara en fröjd för ögat? Även koppar, perfekta får en varm kopp te eller kaffe så här i vinterkylan, finns att köpa! Titta in i webbshoppen på en gång för att se de tillgängliga designerna och hitta din favorit.

Marknadsdags!

Det var länge sedan Annas Affär var med på en marknad, men nu är det dags igen. På lördag 4/12 kl 10-15 kommer vi vara med på Spånga Julmarknad på Spånga Torg. Vi har med oss Isuna-porslinet, rättvist saffran, mangovinäger, julpynt och ett gäng andra produkter. Kanske ses vi där?

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *