Evenemang

World Fair Trade Day 8/5! (Och en chokladbollsutmaning!)

Nu på lördag 8/5 är det World Fair Trade Day! Detta årliga event pågår över hela världen och är till för att dra uppmärksamhet till hur viktigt rättvis handel är. Årets tema är #BuildBackFairer—tanken att när världen långsamt återhämtar sig från pandemin ska den inte bara återgå till det normala utan istället bli bättre och rättvisare. Läs mer om temat här! Där kan du även läsa om de olika digitala evenemang som pågår i år.

I helgen (6-9/5) pågår också Fair Trade Challenge, den rättvisa fikautmaningen. Årets utmaning är att baka chokladbollar, ett fikabröd där hela 4 av 6 ingredienser (lite beroende på receptet) går att köpa rättvisa! Läs mer här.

En god, rättvis helg önskar vi på Annas Affär!

One Comment

Leave a Reply

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *